Ett stort tack till våra sponsorer

för alla fantastiska fiskeår!


2022-06-03
OBSERVERA! TEXTERNA HAR INTE KORRIGERATS FRÅN FELSTAVNINGAR!
Den okrönte dyslektikerkungen härjar fritt.

CD skriver: (till Kaparn men alla i Teamet kan se det)
"Dags att förklara dig Jimmy, är vi inte välkomna på ditt Långsvan där du har fått dina metplatser av framförallt RJ o TK. De andra ler i båten men du surar, vad är det för fel på oss andra mot dig. Vill du vara bäst i teamet så får du berätta det för oss. Trodde det skulle bli ett kamrat gäng på fiske, men du har tydligen inte tid med vissa i teamet.
Du gillar att skicka ut hakan säger du, men tål du det, jag är tveksam på ditt beteende. Jag har bjussat dig på Hjälmaren på de ställen jag har där + alla tipps på Stavbo, men vad gör du. Ranska dig sjä´lv lite. Vad har du bjudit tillbaka på???. Vad kräver du av oss, utom hakan som du säger???. Sist jag mötte dig efter 2 mån kontakt på Långsvan så kunde du inte ta upp 4 spön för att prata med team mig och J. Tänkte du någon gång på att MM ville utstråla sin glädje för sina PB. Det är inte ditt team Kaparn, utan det vi alla som skulle jobba ihop nya erfarenheter.
Tänk om lite för framtiden tack, så vi slipper vara oense om vad vi håller på med. Du kan säkert styra dina ungdomar med vad du tycker är rätt, men vi andra i teamet kanske inte delar dina åsikter i allt du ventilerar.
Jag har inget otalt med dig i framtiden, men betänk nyttan av att vi i teamet inte alltid har samma åsikter som dig.
Om du fortsätter bete dig som du gör mot vissa i teamet så kommer du få problem. (hot) Jag förstår inte vad du håller på med. Säg vad vi gör för fel och vad du gör rätt eftersom vi inte duger i ditt sällskap. Alla andra jag möter i teamet möter jag med ett leende och får tillbaka det, men varför surar du, får vi inte fiska på ditt Långsvan där du tydligen har platsat för ett eget revir. Hur tror du RJ känner efter att ha jobbat fram alla platser i LS och sedan och du då betraktar dom som att du har dom. Sen att du har Vågsjön som din det kan jag respektera, för jag vet vad du hållt på med. Men du har inte någon ödmjukhet mot oss andra. Verkar som du vill på något vis vara bäst av oss alla, är det så Kaparn???. Jag vill inte tro det, men förklara vad vi gjort dig för att du inte orkar möta vissa av oss i teamet. Sen får du förklara din relgion på c&r för mig tack. Kan du ge bort gösar för någon ska det till middag (5 st ) så fattar jag inte vad du hackar på oss andra om vi tar någon bit. Hur mycket äter du av fisken???? Vi andra äter fsken med måtta alla med måtta. Men du får oss andra snart att tycka att vi begår ett stort fel när vi tar en mat bit i lagom storlek.
"Fisken är mina bästa vänner" skitsnack då skulle du inte plåga dom i en för dig häftig drillning. 4 kg:s gösen skulle ju kunna skada gälarna, det gör man inte mot min vän. Välj väg nu Jimmy, släng in handsken och var med teamet, istället för stå för åsikter som du ändå inte lever efter."

Kaparn svarar CD:
Efter att flera gånger läst det du skrev och nu funderat ett tag på det så känner jag att ett svar här kan vara av värde så att de övriga i Team Glory får ta del av det. Dock ser jag fram mot att få prata med dig om dina funderingar öga mot öga.

1. "Att jag surar och inte har tid med vissa i Team Glory."
Detta har jag delvis svarat på (se tidigare inlägg) men jag tänkte utveckla det något.
Om jag träffar någon på sjön, medlem i Teamet, kompis eller en okänd person, så avgör jag själv (och INTE den båt som närmar sig) från tillfälle till tillfälle om jag vill/kan/har tid att prata med dem. Jag avgör (givetvis i samråd med de övriga i båten) om det ska vevas hem djupriggar och spön och snackas istället. Detta gäller givetvis främst vid trolling men jag kan ibland även vid jiggning uppleva det som negativt om personer kommer fram. Oftast är det välkommet men inte alltid. Har jag fisk på gång vill jag i regel fokusera mig på det. Det förvånar mig att du som erfaren tävlingspimplare och havsöringsfiskare inte verkar förstå detta.
Vad gäller incidenten på LS så tycker jag att jag handlade helt rätt. Jag pratade med dig (om än kort) och valde att behålla grejerna i. Detta är något som du måste respektera. Det finns många andra tillfällen att prata. Likadant är det om telefonen ringer ute på sjön. Jag avgör om jag har tid/lust att prata just då.

2. "Vad har jag bjussat på?"
Jag har på detta forum erbjudit alla i Team Glory att följa med ut på Vågsjön. Ingen har anmält intresse. Det tycker jag att är "bjussa", eller i alla fall försökt göra så. Vidare har jag tipsat P om några intressanta ställen på LS och vi har även varit ut där tillsammans. Vem eller vilka jag väljer att dela saker med avgör jag och inte du. Valet jag gör grundar sig på förtroende, att personen jag berättar det för inte missbrukar (som till exempel slår ihjäl fyra kilos gösar) det förtroendet. Kontentan blir alltså att de som jag vet (i mina ögon sett) bonkar mycket fisk inte blir "bjussade" på lika mycket som en person som kör mer C&R.
Utöver detta har jag vid ett flertal tillfällen, via detta forum, försökt få till fiske på andra vatten med medlemmar i Team Glory. Som jag ser det har jag bjudit till mer än vad många andra gjort.

3. "Inte samma åsikter som mig."
Jag hoppas innerligen att vi har olika åsikter om fiske i Team Glory. Det vore oerhört konstigt annars. I Team Glory och på detta forum måste det finnas utrymme för att ha olika åsikter och ventilera dem. Det är givetvis helt i sin ordning att man trots en diskussion fortfarande inte har samma åsikt. Som jag ser det så verkar det vara det inom sportfiskesammanhang ofta förekommande ämnet C&R som sticker dig CD extra mycket i ögonen. Om detta har samband med att du upplever att du bonkar mycket fisk vet jag inte säkert men när det gäller C&R så gör alla i slutänden som de själva vill. Dock anser jag att man gott kan motivera sitt bonkade, något som jag är övertygad om att alla i Team Glory kan göra.
I nuläget så får jag oftast motivera varför jag INTE bonkar fisk och jag har inga problem med att motivera det heller.

4. "Mitt Långsvan... eget revir..."
Det påståendet känns som helt taget ur luften. Jag förstår inte vad du fått den tanken ifrån. Jag om någon brukar ta med folk dit. Har du inte läst fiskerapporterna jag skrivit? EN gång i år har jag åkt ut ensam där och det berodde på att fisketuren blev sent påtänkt och ingen kunde följa med. När det gäller dina tankar här är du helt ute och cyklar som jag ser det.

5. "Hur tror du RJ känner..."
Vad gäller Långsvan och RJ så har han inte visat mig ett enda grund där. Han har visat TK som i sin tur har visat mig en del platser. Sedermera har jag gjort egna upptäckter och utvecklat mitt fiske där grundat på egna erfarenheter.

6. "Vill jag vara bäst i Team Glory..."
Att bli bäst i Team Glory har jag aldrig ägnat en tanke på. Jag har ställt upp i en enda fisketävling i hela mitt liv. Tävling och fiske har jag aldrig förknippat med varandra, till skillnad från dig CD som jag vet tävlingspimplat en hel del. Vem är det som då har/har haft störst behov av att visa hur duktig man är, du eller jag?

7. "Catch and Release religion..."
För det första är C&R ingen religion. Det är ett förhållningssätt vid sportfiske. Mitt förhållningssätt är i grunden mycket enkelt; släpp tillbaka de stora och de små samt den fisk som ej ska gå till mat. Om jag sen skulle ha ett behov av några gösar på matbordet så kan jag välja ifrån vilket vatten jag tar dem. I nuläget skulle jag välja Östersjön eftersom jag upplever att det börjar bli ont om fisk över kilot i Långsvan.
Jag tror att C&R är något som är bra och försöker därmed sprida det budskapet till andra sportfiskare. Du CD tålde det tydligen inte. Tur att det finns andra som gör det.
Jag tycker inte att jag "hackat" på någon i Team Glory för att de tagit hem rimliga mängder fisk i lagom matstorlek. Vad du syftar på här får du förklara för även detta påstående känns taget ur luften.

8. "Mitt Team..."
Även detta påstående, som jag också betraktar som ett rent påhopp, är taget ur luften. Jag har inte en aning om var du fått det ifrån. Jag har aldrig påstått något sådant.

9. "Ödmjukhet..."
Ödmjukhet är något som jag ständigt får jobba med. Ibland lyckas jag vara ödmjuk, ibland inte. Det får jag och de människor som vill umgås med mig leva med. Förklara gärna (på forumet eller när vi träffas) i vilka situationer har brustit i att vara ödmjuk.
Avslutningsvis tycker jag att det var lite fel av dig att ta upp alla dessa saker här på forumet. Dessa tankar borde du varit karl nog att ta med mig personligen. Jag hoppas dock att vi inom snar framtid kan träffas öga mot öga och fortsätta samtala kring de spörsmål som vi berört här på forumet.
Mvh Kaparn


CD skriver: (till Kaparn men alla i Teamet kan se det)
”Kan vara bra att veta att när du är ute och trollar så är du så inne i fisket att du ej är kontaktbar. Det ska jag respektera. Sen att du är kapten i båten det märktes ju då vi träffa er. Vi hörde att MM påtala att
–Ska vi inte stanna och snacka med CD? Nästa mening var ungefär så här från dig.
– Nej vi tar inte upp vi har ju fyra spön i och djupriggarna. (Jag avgör (givetvis i samråd med de övriga i båten) om det ska vevas hem djupriggar och spön och snackas istället) dina ord. Så det kan då vara ok och jag vet varför.
Men lite senare ligger jag och J och jiggar längre ner på sjön, då blåser du förbi i 15 knop ner till MMs ställe där han fick 3: kg:s gösen.
Några dagar senare gör du likadant när S ligger i en båt och RJ i en båt. Samma visa, du vill inte ha kontakt. Vad tyder det på ??? Då känns det ungefär som…. Vad gör ni ute på min sjö.
-
Jag brukar stanna och snacka med de flesta jag känner. Gäller i båten, på isen, på havsöringturer och likadant på de tävlingar jag bevistar. Finns en social grej och så byter man info om fisket med varann. Jag möter i stort sett aldrig en sur person på sjön av de som jag kan kalla vänner. Man åker ju ut på sjön för att få avkoppling och ha roligt. De gånger de är sura och jag kan surna till är när det är påflugna främlingar som lägger sig och kastar i princip över våra revar.
-
Jag frågade dig vad ni fått gösarna på…. Trolling sa du. Inget nämnt om att MM dragit PB på jigg.
Du visste att vi bara jiggar i stort sett, så jag kan kalla det mörkning. Jag sa att vi fått två st och tappat 3 st stora fiskar vid mittgrund. Du sa ingenting.
-
Jag är ganska grön på Långsvan och ni sitter på mycket mer kunskaper om platser. Jag är inte intresserad av att veta platserna, men jag kan vara nyfiken om de hugger på jigg eller mete. Trolling bryr jag mig inte om alls, eftersom jag inte är intresserad av det. Varför jag inte är det är säkert känt, då jag pratat med många om det. Sen att ni flera är intresserade av det respekterar jag till 100% och skulle aldrig offentligt kritisera detta. Jag har skojat om det en gång (engångs grej), men det var för att jag hittade ett så bra foto som passa in på storyn. Men vad jag menar med ödmjukhet är just att du som fått så mycket via RJ o sen då TK, har du bjussat tillbaka på det när du hittat något nytt till RJ och TK?
-
”Jag tar med folk ut på Långsvan” säger du, javisst gör du det i massor. Men det är ju inte det som är problemet, det är ju när vi andra är ute samtidigt som man känner sig som att här har man ju inget att göra.
Verkar som vi mest är en främling man höjer handen för som man brukar göra på sjön.
-
Sen vill du ha med folk på andra platser och fiskerier, finns en gemensam nämnare där. Det är platser som andra redan kan lite mer på än du. Typ Stavbo och Hjälmaren. Du tar inte gärna en jungfrutur själv till något vatten t ex med en gästfiskare och planterar lite erfarenhet som vi skulle ha nytta av i teamet. Dessutom när du är i Stavbo så kommer det inga tips tillbaka typ via FORUMET. Jag har tipsat om platser i Forumet x antal ggr. Du och jag har varit de överlägset mest frekventa där på FORUMET, men jag har inte läst så mycket från din sida när det gäller det här. Sista bom vändan där i Stavbo så mäkta du inte skriva en kommentar ens. Jag har minskat ner på just de där tipsen jag hör och tar det nog det i fortsättningen via telefon till de som jag har ett utbyte av och kan ge tillbaka lite.
Vågsjön är ju en inbjudan från en som helt sant kan den utan och innan, men det är ju upp till var och en om man tycker det är kul. Spänning för många helt klart och visst kan jag sakna det. Vågsjön är speciell. Men som sagt trolling är inte min grej
-
Ditt tjat om C&R kan just bli lite väl tjatigt, om det är ibland så är det ok. Framför allt så behöver du inte tala om för Team medlemmar och dess eventuella gäster hur de helst ska vara. De vet vad du står och låt de andra stå för sitt. Ingen i teamet bonkar i onödan.
Jag vet inte vad du fick för kommentarer när du fick din första större gös ( över 3 kg), men jag hade varit väldigt glad och slippa den du gav Ss P. Inget grattis där heller, det första du sa var
– Ni släppte väl tillbaka den + att du sen läste ur bibeln 5 min om nyttan av att släppa tillbaka stor gös, inget grattis. Lite av glädjen av att få en sådan stor fisk kom nog av sig en del för P. Man behöver inte alltid öppna käften, fast man tänker annorlunda. Där tycker jag att du kunde mörkat….
Sen gratta du inte S heller när han fick PG i veckan 3.750 kg på jigg. Gick bra på FORUMET, men S är inte inne där och läser.
-
Jag bonkar inga gösar under 45cm och jag bonkar inga över 2 kg. Åker mest ut med sk NO Kill innan jag åker ut, när det gäller gös, abborre och gädda. Gästfiskarna jag har med mig pratar jag med om tankes sättet och blir glad när jag hör mina ord komma på deras läppar. Men jag skulle aldrig svika en fiskekompis med att bestämma över honom. Jag kommer ta några mat gösar och ge bort till en kille som sitter i rullstol med svårt handkapp. Ska filea dessa och glädjas med honom i hans goda måltid, något han saknar eftersom han kunnat fiska förut. Jag kommer inte skämmas.
-
Sen hoppas jag att det är som du säger att vi alla är lika i teamet och ingen ska vara KUNG där, det var ju det vi kom överens om. Finns ingen utlyst tävling i teamet på något. Inte största, flesta eller vem som fiskar mest eller vem som skriver mest. Det är ett som jag hoppas ett gäng som nu offentligt berättar om sitt fiskande och kan få andra att förnöjas och ha lite roligt. Låt oss då ha roligt.
-
Vad jag tror men inte vet Kaparn, är att när du säger att debatten ska vara hög och hakan ska skjutas ut. Så misstänker jag att du ibland kan surna (som inte går över) till när det kommer ett nej som du inte respekterar. Den delen måste man kunna tåla, ruska av sig och gå vidare.
-
Varför jag skriver i vårat interna FORUM är just att jag är inte ensam om att förvånas av din negativa sida, så jag tycker du ska vara ödmjuk och lyssna lite och inte försvara dig till varje pris så du får sista ordet eller att du ändå tycker att inte gjort något konstigt.
-
Jag har inget mot dig Kaparn i grund och botten men kan bli lite orolig när jag ser saker ifrån dig som jag inte sett de två tidigare åren jag ändå träffat på dig då och då.
-
Var stolt, men lyssna lite också.”

Kaparn svarar CD:
”Tydligen kvarstår fortfarande en del frågetecken. Jag försöker bena ut dem nedan.

1. "Ej kontaktbar..."
Här saknar du förmågan att se nyanserat på saker. Hur många gånger tror du inte att jag blivit omkörd/kört om vänner ute på sjön utan att stanna och samtala? Jag tar inte illa upp om förbipasserande båtar inte stannar och pratar med mig. Jag respekterar att de prioriterar annat. Det tycker jag (och de som du nu har pratat med och som tycker likadant men inte säger något själva utan tar det genom dig) att du/ni också ska göra. Jag är inte okontaktbar ute på sjön men skulle jag avbryta fisket och istället prata med alla som jag möter ute på sjön så skulle jag inte få göra annat. Ibland vill jag fiska, ibland vill jag prata. Är det så svårt att förstå?

2. "Vad ni fick gösarna på.."
Jag svarade trolling och jiggning. Du hörde tydligen bara hälften. Sluta kritisera mig på grund av att du missuppfattat situationen. Skulle jag vilja mörka något för dig (eller någon annan med för den delen) så är jag så pass ärlig så att jag kan säga det och stå för det. När det gäller mörkning så är du med dina superhemliga havsöringsställen betydligt mer bevandrad inom det området än vad jag är. Den enda jag delar all information med är MM. Jag och TK har till dags datum delat mycket information. Jag har delat information med P. RJ och jag har inte tidigare delat så mycket information men jag hoppas på att det kommer att komma. RJ har många fina grund i Skedvisjön som HAN VÄLJER att inte dela med mig. Och vet du vad CD...? Det är helt i sin ordning.
Jag sa tydligt vid vårt första möte (hemma hos dig) att jag INTE ville att vi skulle mörka för varandra i Team Glory. Du tyckte tvärtom och motiverade varför. Så varför klagar du nu när du fått som du vill???

3. "Ditt tjat om C&R kan just bli lite väl tjatigt.."
Jag kommer att fortsätta att tjata om C&R så länge som jag känner att det behövs. För att det behövs är tydligt. Min yttrandefrihet kan du inte ta ifrån mig. Inte här på forumet och ej på annan plats heller.

4. "att du ibland kan surna (som inte går över) till när det kommer ett nej som du inte respekterar..."
Definitivt inte. Jag har inga problem med ärliga svar och att ta kritik som har grund och skäl.
Vad jag dock har problem med är en massa skitsnack bakom ryggen. Det är väldigt tydligt att det har snackats en massa i kulisserna, bakom ryggen på mig. Fegt och omoraliskt men inte oväntat.
"Jag är inte ensam om att förvånas av din negativa sida.." skriver du. Vem/vilka fler är det som inte vågar öppna käften utan springer och skvallrar för dig så att du sen ska ta upp det med mig?
Ingen som vill betrakta sig som min polare gör så.
Skaffa ryggrad ni som saknar det.”

2022-03-07
CD berättar om hur han bemöter människor som inte är på "hans sida":

CD: "Jag hade en jämnårig som jag lärde upp i tävlingsfisket på 70 talet som kom från noll och sen sög åt sig av allt som serverades. Plötsligt var killen duktigare ibland än mig och då började han mörka.
Jag trodde det inte var sant !!!!
Några år senare frös jag ut honom då jag hade ett bra läge på ny teknik som han inte visste. Då först fatta han var det var fråga om. Efter det vart det lugnt."

Utfrysning är en avskyvärd form av mobbing och härskarteknik som vi i Team Einherjar är starkt emot.

2022-02-17
Vi planerar att släppa på all "mörkning" och avslöja sjöar, vatten och platser där vi fått många 10kg+ gäddor med mera.

2022-02-16
Stulna fiskevatten och en invasion av gamar.
Det är titeln på en kommande artikel där namn kommer att nämnas. *krax krax*

2022-02-15
Artikeln är snart klar. 10 st A4 sidor om mobbningen inom "Team Glory". Taget ordagrant från det interna forumet.

2022-01-01
Teamet går in i sitt sjuttonde verksamhetsår.

2021-01-01
Teamet går in i sitt sextonde verksamhetsår.

2020-01-02
På grund av vissa "gamar" (ni vet vilka ni är) så kommer vi fortsatt att vara återhållsamma med nytt material.
En kommande artikel kommer att förklara vad en "gam" är och hur en sådan uppför sig.

2020-01-01
Teamet går in i sitt femtonde verksamhetsår.

2019-01-01
Teamet går in i sitt fjortonde verksamhetsår.

2018-01-01
Teamet går in i sitt trettonde verksamhetsår.

2017-01-01
Teamet går in i sitt tolfte verksamhetsår.

2016-10-10
Ännu en nygammal text inlagd på artiklar. Handlar delvis om vad som hände inom Team Glory och om hur vägen fram till Einherjar har sett ut med skapandet av en gemensam värdegrund.
Innehåller delar av en kommande lång artikel.
"Första karpen och vägen till Einherjar"

2016-10-08
En nygammal text inlagd på artiklar.
"Den galna natten"

2016-08-16
En nygammal text med filosofiska inslag inlagd på artiklar.
"Fiske med journalist."

2016-07-05
Rapporter läggs in.

2016-01-01
Teamet går in i sitt elfte verksamhetsår.

2015-01-01
Teamet går in i sitt tionde verksamhetsår.

2014-10-19
Adde har haft en hyfsad vecka och dragit två stycken supersize-gösar på två pass. Rapporter finns här och här.

Grattis Adde till nytt personbästa på gös igen!2014-09-17
Grattis Adde till nytt personbästa på gös! 7.6 kg, 90 cm


2014-05-17
Två pass, två sjöar, två stora gösar.

En rapport här.

2014-01-01
Teamet går in i sitt nionde verksamhetsår.

2013-10-28
Höstgösar!
Ta del av rapporterna från 2013-10-13, 2013-10-14 och 2013-10-19.

2013-09-11
Pepson tar teamrekord på gös igen!
Läs mer om hur det gick till här.

2013-09-09
Ännu en stor gös!
Ta del av rapporten.

Gösdrömmar blir verklighet!2013-01-03
Teamet går in i sitt åttonde verksamhetsår.

2012-10-24
Pepson och Rob fiskar pelagisk storgös!
Ta del av rapporterna från 2012-09-23, 2012-10-07 och 2012-10-14.

2012-09-06
Stockholm tre dagar. Fem karpar upp. Teamrekord och personbästan höjdes.
Ta del av rapporterna från 2012-08-31, 2012-09-01 och 2012-09-02.

2012-08-03
Adde tar nytt personbästa på karp!
Läs om detta här!


2012-07-21
En hög rapporter inlagda.

2012-07-18
Ny medlem!
Vi hälsar Robin "Roowex" Pettersson varmt välkommen in i Team Einherjar!
Läs om Roowex i hans profil.

2012-05-17
Profilerna uppdaterade med målsättningarna för 2012. En hög rapporter inlagda.

2012-01-16
Teamet går in i sitt sjunde verksamhetsår.

2011-12-31
En rapport från i höstas.

2011-10-01
Äntligen höst! Mina grabbar spelar backar!
Rapport från 2011-09-17.

2011-07-24
Ny medlem!
Vi hälsar Frank Johansson varmt välkommen in i Team Einherjar!
Läs om Ank i hans profil.

2011-07-23
Gösfiske! Utvalda rapporter från
2011-07-13, 2011-07-16, 2011-07-19, 2011-07-20

2011-07-23
Sommargäddor! Rapporter från
2011-06-21, 2011-06-22, 2011-06-27, 2011-06-28

2011-07-22
Sorg och glädje. Ta del av rapporten.

2011-07-21
Bilder och rapporter från vårens färnafiske inlagda.
2011-05-16, 2011-05-18, 2011-05-19
2011-05-20, 2011-05-21, 2011-05-22
2011-05-23, 2011-05-26, 2011-05-27

2011-05-28
Gösar!
Ta del av den ena rapporten och gärna av den andra rapporten.

2011-05-08
Vättern igen. Ta del av rapporten.
Profilerna uppdaterade med målsättningarna för 2011.

2011-04-30
Vättern x2. Läs om det här och här.

2011-03-29
Ny medlem!
Vi hälsar Henrik Säntti varmt välkommen in i Team Einherjar!
Läs om Henke i hans profil.

2011-01-24
Teamet går in i sitt sjätte verksamhetsår.

2011-01-07
Grymt karpfiske i Bulgarien!
Rapporter från
2010-09-19 (Dag 1)
2010-09-20 (Dag 2)
2010-09-21 (Dag 3)
2010-09-22 (Dag 4)
2010-09-23 (Dag 5)
2010-09-24 (Dag 6)
2010-09-25 (Dag 7)

2010-11-30
Börjar lägga in rapporter från höstens fiske.
Ta del av rapporten från 2010-09-22.

2010-09-17
Bättre sent än aldrig!
Några rapporter och bilder från sommaren inlagda.
9.9 kg och 8.4 kg bland annat...

2010-08-21
Den galna natten.
Ta del av rapporten.

2010-08-14
KARP!
En lång rapport finns nu att ta del av.

2010-06-14
Fyra av de saknade rapporterna inlagda.
2010-05-11, 2010-05-20, 2010-05-22, 2010-05-26.
Trevlig läsning!

2010-04-03
Smakstart på fiskeåret 2010! Ta del av rapporten.

2010-02-08
Teamet går in i sitt femte verksamhetsår.
Profilerna uppdaterade med målsättningarna för 2010.

2009-09-11
Karpfiske!
Rapporter från 2009-09-04, 2009-09-05, 2009-09-06 och 2009-09-07.

2009-09-06
Färnafiske igen.
Rapporter från 2009-07-28, 2009-07-29, 2009-07-31, 2009-08-02,
2009-08-03, 2009-08-07, 2009-08-14, 2009-08-15 och 2009-08-16

2009-08-07
Fiske på Västkusten.
Ta del av rapporterna från 2009-07-12, 2009-07-13 och 2009-07-17.

2009-08-06
ABP 2009
Ta del av rapporterna.
Dag 1, Dag 2, Dag 3 (gös 7.0 kg), Dag 4, Dag 5,
Dag 6, Dag 7, Dag 8, Dag 9, Dag 10.
För att läsa Kaparns kommentarer i sin helhet klicka här.
Vi önskar er trevlig läsning.

2009-07-29
Teamrekord på karp. Ta del av rapporten.

2009-06-08
Färna, färna, färna...
Ta del av rapporterna från 2009-05-22, 2009-05-23 och 2009-05-25.

2009-05-28
På allmän begäran har jag lagt in en gammal rapport på artiklar som heter "Glitter".
Trevlig läsning!
Kaparn, ledare Team Einherjar

2009-05-06
Det går bra nu! FYRA nya personbästa!
Hjälmaren, gös 4.2 kg, gös 5.0 kg, gös 5.1 kg och kräfta 0.15 kg.
Vi önskar er trevlig läsning.

2009-03-16
Vårkänslor och bäversafari. En rapport blev det.

2009-03-02
Ta del av en ovanlig rapport.

2009-01-01
Vinnaren av tävlingen "Gäddskägget 2008!"

2008-12-26
Lite snack, mycket fiske. Alla rapporter från år 2008 inlagda.
Idag lades ungefär 20 rapporter in.
De två längsta blev från 2008-11-23 och 2008-12-21.
Trevlig läsning.

2008-10-11
En tur till ett nytt vatten. En kort rapport finns att läsa.

2008-10-09
Det blev en kort vända idag. En rapport blev det.

2008-10-08
Monstret...
Ta del av rapporten.

2008-10-04
Vi körde igång höstfisket efter gädda idag.
Samtidigt startade vi också den interna tävlingen "GÄDDSKÄGGET 2008". Denna tävling (år 2007) vann Rob överlägset men rykten gör gällande att han detta år kommer att få betydligt hårdare motstånd.
Fram till isläggningen kommer nu Teamets resurser primärt att inriktas mot fiske efter gädda, (och åt att odla skägg).

2008-05-26
Nytt personbästa på abborre! Ta del av rapporten.

2008-04-28
Samtliga rapporter från förleks-fisket på gädda är nu inlagda.
De två längsta rapporterna hittar du här och här.
Vi önskar dig trevlig läsning.

2008-03-13
Reloaded 2008
Dag 1, Dag 2, Dag 3, Dag 4, Dag 5, Dag 6, Dag 7, Dag 8, Dag 9, Dag 10.
Vi önskar er trevlig läsning.

2008-02-13
Årets två första rapporter finns nu att ta del av.
2008-02-09 och 2008-02-10

2007-12-17
Gäddskägget gav stora gäddor...
Vi lyckades överträffa oss själva två gånger om...
Läs om de två största i rapporterna från 2007-11-18 och 2007-11-24.
Vi önskar er trevlig läsning!

2007-08-09
Nytt personbästa på gös!
Ta del av rapporten.

2007-08-09
Sommar-trolling med många stora gäddor. Vad sägs om denna svit:
10.1 kg, 10.0 kg, 9.5 kg, 9.4 kg, 9.1 kg, 9.0 kg, 8.4 kg, 8.3 kg, 8.2 kg, 8.2 kg och 8.1 kg
Ta del av det i rapporterna från 2007-07-24, 2007-07-25, 2007-07-26, 2007-07-30, 2007-07-31, 2007-08-01 och 2007-08-02.
Vi önskar er trevlig läsning!

2007-07-17
Rob organiserar nya mete-äventyr och nya personbästa och Team-rekord sätts. Ta del av det i rapporten från den 2007-07-11 och rapporten från den 2007-07-12.

2007-06-04
Fantastiskt fint färna-fiske med ett nytt teamrekord och flera nya personbästa!
Rapporter från 2007-05-20, 2007-05-22, 2007-05-23 och 2007-05-24 finns nu att ta del av.

2007-05-17
En hög rapporter inlagda från april och maj.
Bland annat fick Pepson ett par skapliga gösar 2007-04-14 och ett par skapliga abborrar landades 2007-04-15.
Rob fick en fin färna 2007-05-09.

2007-05-02
Vi fiskar lite mindre intensivt för tillfället till förmån för jakt och arbete/skola.
Kaparn sköt en stor sextaggad råbock klockan 05.00 070501.

2007-04-20
Ett tiotal nya rapporter finns nu inlagda.
Bland annat har en gös på 3.0 kg landats och (givetvis) återutsatts.

2007-04-13
Fan i helvete. Kaparn badar igen. Ta del av rapporten.

2007-03-30
Gäddfiske på Vättern. Ta del av rapporten.

2007-03-27
Blekinge x4 med stora gäddor.
Rapporter från 2007-03-16, 2007-03-17, 2007-03-18, 2007-03-19.

2007-01-23
Nytt personbästa på gädda!
Ta del av rapporten.

2007-01-09
Gädda 10.7 kg.
Rapport finns nu att ta del av.

2007-01-01
Gädda 11.0 kg.
Läs om det i rapporten.

2006-12-30
Gädda 12.1 kg! Nytt personbästa och nytt Teamrekord!
Äntligen!!! Vilken julklapp!!!
Läs i rapporten om hur det gick till när Team Einherjar tog sin första gädda över tolv kilo.

2006-12-28
MAN ÖVER BORD!
Stor dramatik när medlem i Team Einherjar ramlar i det kalla vattnet.
Nu finns en rapport inlagd som berättar om detta.

2006-12-14
Gädda 11.1 kg! Nytt personbästa och nytt Teamrekord!
Läs i rapporten om hur det gick till när gäddan på 11.1 kg fångades.

2006-11-30
Tio nya rapporter inlagda.
De två längsta finns att läsa här och här. Se även avdelningen "Rapporter".
Vi önskar er trevlig läsning.

2006-09-29
Nytt PB på gös!
Ta del av rapporten.

Gäddfiske i skärgården i två dagar.
Rapporter från Dag 1 och Dag 2.

Abborrjakt på tre sjöar
Rapporter finns här, här, här, här, här, här, här, och här.

Gös 6.1 kilo!
Ta del av rapporten.

Nytt personbästa på gös!
Ta del av rapporten.

Gästboken och en del andra funktioner är under konstruktion.

Välkommen åter till Team Einherjar!