Rapport ID: 521
Datum: 2009-05-03
Fiskare: Kaparn, Pepson och Keso
Plats: LS+ls
Fiskesätt: Jiggning
Väder: Molnigt, vind omkring sydväst
Lufttemperatur: +15
Vattentemperatur: 13.2 – 14.4
Fångst:

Kaparn:
5 Gösar
3 Abborrar

Pepson:
2 Gösar
1 Abborre
1 Gädda
1 KRÄFTA! NYTT PERSONBÄSTA OCH NYTT TEAMREKORD!

Keso:
1 Gös
1 Abborre
1 Gädda

Kommentarer:
Kes-Oh kommenterar…
Allt började med att det skulle inhandlas grillkorv och tillbehör. Något som alla inte vet med Kaparn är att han är lite av en grillgourmet. Han skickade in mig och Peps-oh på Big-Inn med en shoppinglista utöver Dennis hotdogs. Jagade omkring en stund och insåg att inget utav Kaparns godsaker fanns på hyllorna:
”Går det bra med Euroshoppers rostade lök istället för Toro?” undrade jag lite för mig själv och ryckte en påse. Går vidare till kyldisken och inser att scan-oh´s grillare modell något tjockare är slut. Telefonen ringer och Kaparn undrade var vi höll hus:
”Alltså allt är slut, det finns ingenting. Vi skulle nog ha handlat allt i Kolsva” tyckte jag och kände att jag hade rätt:
”Spring in på Willy’s då, hur svårt kan det vara? Öka!” fick jag till svar.
Sagt och gjort, jag och Peps-oh löpte in på Willys där vi hittade resterande av dem ultimata grilltillbehören. Efter en snabb avhyvling av Kaparn vid bilen för att det tog tid var vi på väg. Väl framme trailade vi i båten och funderade lite om hur vi skulle göra rampen bättre för att traila upp. Efter ett litet tag hade vi en lösning som borde fungera och begav oss ut på vattnet,
Vi hann inte fiska länge innan den första gösen var landad och solen visade sig mellan molnen. Man har mycket roligt med detta team har jag märkt som rykande färsk team-medlem, och stämningen i båten blev inte sämre när Peps-Oh gjorde ett mothugg och började veva in något litet:
”Kastade här på sydsidan, och det känns som en liten abborre” utryckte Pepson lite proffsigt och iskallt. Döm om allas förvåning när det är en kräfta som gillar gummifiskar. Det skrattades så mycket så andnöden låg tätt. C&R blev det, hur kul som helst.
Dagen till ära blev något kall men mycket skratt, skapligt med fisk och en riktigt lyckad grillning (ovanligt att det grillas?)
Vems tur är det att grilla?
//Kes-Oh