Rapport ID: 262
Datum: 2007-07-31
Fiskare: Kaparn, Rob, Mike och Pepson
Plats: Långsvan
Fiskesätt: Trolling
Väder: växlande molnighet, varierande växlande vind
Lufttemperatur: +20
Vattentemperatur: 19.5
Fångst:

Kaparn: 1 st gädda vikt 5.2 kg

Rob: 1 st gädda vikt 2.0 kg

Mike: 2 st gäddor. Vikter: 8.3 kg (105 cm), 8.2 kg (102 cm)

Pepson: 1 st gädda vikt 7.3 kg


Kommentarer:
Kaparn kommenterar…
Det är juli månads sista dag. Sommaren och ledigheten går mot sitt slut. Vi upplever ett aldrig tidigare skådat gäddfiske. På sommaren! Idag är båten lastad med nästan hela Teamet. Fyra av fem Einherjare är närvarande och jag har lovat Mike ännu ett nytt personbästa.
Betesfisken står inte fullt lika samlat idag som tidigare dagar och det är något glesare mellan huggen. Det tar dock bara någon timme innan min kusin står med spöböj. Han drillar skickligt och hans stil påminner om min; han tar det lugnt och känner på fisken. På lång lina låter han gäddan simma sig trött innan han brottar på den. Det syns på Mike att han är i det som vi kallar för ”zonen”. Han är mycket fokuserad på det han gör och gäddan närmar sig båten. Den sitter bara krokad på en skänkel på en tre-krok. Men fisken är trött och jag håvar den enkelt. Den vägs till 8.3 kg och mäts till 105 cm. Mike får ta emot gratulationer från oss alla och han är väldigt glad. Två nya personbästa på två dagar. Inte illa!
Timmarna går och det blir fler hugg. Mike får ännu en vacker gädda i fin kondition. Vi skrattar. På två dagar har Mike fått tre gäddor över hans gamla personbästa på 6.4 kg.
”Jag vet inte vad jag ska säga… Tack.” säger Mike
Jag, Pepson och Rob flinar. Jag tar till orda och säger:
”Tack själv. Detta är vad ett Team är till för.”
När det börjar skymma tar vi upp och drar i 20 knop mot rampen, mer än nöjda med dagen.
100% C&R idag med…
Kaparn