Rapport ID: 563
Datum: 2009-06-24
Fiskare: Kaparn, Keso, Patricia och K-son
Plats: LS+ls
Fiskesätt: Trolling
Väder: soligt, svag vind
Lufttemperatur: +13 - +23
Vattentemperatur:
Fångst:

Kaparn: - (avstod från att ta några hugg)

Keso: 2 gösar och 1 gädda

Patricia: 1 gös (nytt personbästa)

K-son: 2 gösar största 4.0 kg (nytt personbästa) och 1 gädda

Kommentarer:
APB dag 2

Dag 2: 2009-06-24
Kaparn kommenterar…
Efter att ha sovit bra är vi laddade för fiske och vi är nu fyra i båten då K-son anslutit. Det är en härlig dag med underbart väder. Både Patricia och K-son får sätta nytt personbästa på gös denna dag och det gör mig glad.
Efter midnatt kryper vi till kojs och sover gott.
100% C&R idag med…
Kaparn

Kommentarer:
Keso lägger några väl valda:
Ja, då var det dags för den beryktade apb’n som Kaparn talat så mycket om. Min första och förhoppningsvis inte min sista. Riktigt bra väder, riktigt bra folk, och riktigt bra med personbästa för två personer i båten. Första hugget vi hade gick ju självklart till Patricia, damerna först som alla vet. Roligt och se någon som inte fiskar så mycket att drilla en liten gös, som även blev ett personbästa. Hon ville inte ta i fisken, men glädjen gick inte att ta miste på.
Mot dagens slut när vi var på väg att riva allt och bege oss till tältet högg det på fint på en av sidoparavanerna, K-son fick det hugget och det genererade i ett till personbästa. Fin gös på exakt 4 kilo landades. Efter lite trassel och svordomar kunde gösen få simma hem. Alla gösar simmade hem den här dagen. Som vanligt.
Vems tur är det att grilla?
//Kes-Oh

--->till dag 3